Dzimi Commerce Prigrevica doo - Gradjevisnki materijal, usluge radnih masina, ogrev, transport, treber, gradjevinski radovi, benzinska pumpa, plin

Džimi Commerce

O nama

Preduzeće Džimi-Commerce doo je počelo sa radom 2. aprila 2004. godine. Danas, u svom sastavu preduzeće sadrži nekoliko različitih delatnosti koje spaja i objedinjuje, kako bi pružio što potpuniju uslugu svojim kupcima. Delatnosti koje se odvijaju u sklopu preduzeća su: prodaja građevinskog materijala, prodaja ogreva, prodaja trebera (pivarskog tropa), usluga prevoza, usluga rada građevinskih mašina, popravka kamiona...Preduzeće zauzima površinu od 10.000m2, a od toga zatvoreni magacinski prostor zauzima 5.000m2 a ostalo je otvoreni prostor koji služi za skladištenje rastresitog građevinskog i ogrevnog materijala kao što su: šljunak,pesak,ugalj itd. Dostavu robe vrši samo preduzeće.
Osim usluga transporta Džimi Commerce doo pruža i usluge ultom, bagerom, viljuškarima kao i uslugu vaganja. Preduzeće je uspešno u svakoj od navedenih delatnosti. Od novembra 2014. godine Džimi Commerce doo u svom sastavu ima i benzinsku pumpu TS, a od februara 2015, godine preduzeće je osnovalo ogranak u Bezdanu, kako bi bilo što dostupnije kupcima iz različitih opština.

Povezivanje prethodno navedenih delatnosti omogućava preduzeću Džimi-Commerce doo da ostvari svoj glavni cilj a to je u što većoj meri ispunjenje različitih zahteva i potreba naših kupaca koji zahvaljujući različitosti proizvoda i usluga koje nudimo mogu da reše odnosno zadovolje svoje potrebe na jednom mestu.

 

 

Džimi-Commerce doo

Obilićeva bb

25263 Prigrevica

PIB: 101126165

Matični broj: 08700311

 

 

Sva prava zadržana. © 2015. «Džimi Commerce».